TAPAS
Tapas = malé občerstvení, degustační talířek, jednohubka.
Původ pochází ze Španělska a hlavní myšlenkou je objednat různé pokrmy doprostřed stolu a sdílet je s přáteli stejně tak, jako lahev dobrého vína.
Roastbeef s wasabi majonézou a smaženou cibulkou
Vitello Tonato
( panenka s tuňákovou omáčkou )
Hovězí carpaccio s parmazánem
Kořeněný a studeným kouřem vyuzený vepřový bok
Masové kuličky v pikantním nálevu
Sýrovo – uzeninový talířek
Talířek se 3 druhy klobásek
Rajčata, italská burrata, čerstvá bazalka a olivový olej
Padrone papričky s hrubozrnnou solí smažené na olivovém oleji
Tatarák z červené řepy
Sušená rajčata v olivovém oleji
Nakládané papričky plněné čerstvým sýrem
Sardinky v citrónovém oleji
Škvarky z přeštického prasete, ovoněné česnekem a paprikou
Katalánské jednohubky
(špízky z nakládaných papriček, okurek, cibulek a oliv)
Marinované olivy
Mandle
Španělské chipsy
( křupavé vepřové kůžičky pokapané pikantní omáčkou )
JEDNOTNÁ CENA 69.-
Drůbeží paštika s nakládanými višněmi, opečený toast
119.-
Hovězí tatarák se smaženými kapary a flambovaným žloutkem, opečený toast
249.-